Munkaközvetítő….. Az a fránya munkaközvetítő!

Hallatszik minden csatornából.

Sajnos a mai világban a munkaközvetítőt, mint tevékenységet és személyt rengetegen összekapcsolják a csalókkal, akik hamis ajánlatok reményében húznak csőbe munkát keresőket. Ez mindaddig így is lesz, amíg elhiszik az emberek, hogy a mai világban létezik, olyan ausztriai munka ajánlat, ahol semmihez nem kell érteni, idegen nyelvet sem kell beszélni, szállodai szintű ellátást kapnak és még dolgozni sem kell olyan sokat.

Sajnos az is látszik, hogy az ausztriai munka keresők elvesznek az internet adta hatalmas információhalmazban és a hirdetőoldalak sűrűjében. A hirdetőoldalak jellemzően az internetről összeszedett külföldi és belföldi hirdetéseket gyűjtenek össze és közlik oldalaikon. Ők nyilvánvalóan nem végeznek közvetítői tevékenységet, csak is kizárólag az így létrejött nagy tartalmú oldallal teljesen más haszonszerzésre törekszenek. (jellemzően nagy tartalom, több látogató, több hirdetési felület, több bevétel) Semmi közük magához a személyzet közvetítéshez. Természetesen a rengeteg oldal közöl megtalálhatóak a korrekt személyzeti cégek oldalai is, akik tényleges közvetítői tevékenységet folytatnak. Célszerű megnézni, hogy az adott közvetítő mióta kínálja szolgáltatását, mekkora tapasztalattal rendelkezik, milyen sűrűn változtatja telephelyét, alkalmazottait, telefonszámát, mert ebből rengeteg információt le lehet szűrni.

A személyzetközvetítés, személyzeti tanácsadás minta hogy a neve is mutatja olyan tevékenység ahol gazdasági társaságok – nyilvánvaló haszonszerzés céljából – személyzetet közvetítenek munkáltatóknak (partnereiknek) vagy személyzetnek közvetítenek munkát, munkaadót, és erre szolgáltatásokat alakítanak ki.

A Neujob, 10 éve ugyanazon a nagykanizsai telephelyen/irodában, ugyanazzal a céggel – Neujob.hu Bt. – , telefonszámmal, ugyanazzal a webcímmel és egyre bővülő fix szállodás munkaadó partnerekkel rendelkezik. Soha nem kellett ezeken változtatni, mert a cél mindig az volt, hogy biztos szakmai háttérrel rendelkező közvetítő benyomását folyamatosan erősítsük. Így a Neujob elérte, igaz sok és nehéz munkával, hogy ügyfeleink bíznak bennünk és viszik jó hírünket.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Első kézből kaphatsz információkat Osztrák adó visszatérítésről, ausztriai szállodai munkákról és hírekről.

E-mail cím:*

You have Successfully Subscribed!

Share This