Miben segít a Neujob, hogy ausztriai munkád a lehető legrugalmasabban, minden probléma nélkül kezdődjön?

1. Kapcsolatot tartunk munkaadóddal, folyamatosan koordináljuk ausztriai munkavállalásod és kiutazásodat.

2. Minden állás Ausztria területén lakcímbejelentéssel kezdődhet, melyhez hasznos tanácsokat adunk.

3. Az ausztriai munkavállalás második elengedhetetlen feltétele az idegenrendészeti bejelentés, mely részleteit pontosan elmagyarázunk.

4. Ha már biztos az állás Ausztria hegyei között, bankszámlára is szükséged lesz. Ezek fajtáit és számodra legmegfelelőbb megoldást is bemutatjuk.

5. Ahhoz, hogy hivatalos legyen a kezdet, tájékoztatunk a társadalombiztosítási szabályokról, ausztriai egészségügyi kártyáról, E card, mely az ausztriai munka elengedhetetlen feltétele.

6. Részletes információt adunk az Osztrák munka 13., 14. havi fizetéséről, szabadságpénzről, karácsonypénzről.

7. Ausztriai munka során fizetett szabadságok is keletkeznek majd, ezeket is pontosan ismertetjük.

8. Felvilágosítást adunk általános adóügyekről.

9. Az Osztrák munka velejárója a munkanélküli segély is, így ebben a témában is ismertetjük a legfontosabb tudnivalókat.

10. A több év ledolgozott ausztriai munkák összevonásából adódhat majd, hogy ausztriai nyugdíj biztosítási szabályokkal is nem árt, ha a munkavállaló ügyfelünk tisztában van.

11. A jövőbeli ausztriai munka alkalmával előfordulhat, hogy szükség lesz a betegbiztosítás igazolásáról E 106-os nyomtatványt beszerezni. Ezek feltételeiről is szívesen adunk instrukciókat.

12. Előfordulhat, hogy az ausztriai munkák időszakairól osztrák biztosítási és foglalkoztatási idő igazolásáról U1 nyomtatványt kell majd beszerezni. Minden ügyfelünkkel egyeztetjük ezek feltételeit is.

13. Osztrák munka Osztrák biztosítással, így táppénz is jár, ha erre kerülne sor. Erről is megkap minden infót, minden ügyfelünk.

14. Sajnos, ha arra kerül a sor, hogy felmondásban kell gondolkodni, akkor az állás Ausztriában, csak hivatalos felmondással tehető. Beszámolunk részleteiről és módozatairól.

15. Ausztriai szezonmunka végén szezonvégi bérelszámolásban és Osztrák adó visszatérítésben is segítséget nyújtunk!

16. Munkába állást követően esetleges munkaügyi jogviták esetén az Osztrák munkaügyi kamara szabályait alkalmazva járunk el!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Első kézből kaphatsz információkat Osztrák adó visszatérítésről, ausztriai szállodai munkákról és hírekről.

E-mail cím:*

You have Successfully Subscribed!

Share This