Ausztriai munkák keresésekor sem mindig minden fenékig tejfel. Úgy, mint bárhol máshol a világon itt is találkozhatsz jobb, rosszabb munkaadóval, mely nagyban fogja befolyásolni a kint tartózkodásodat és az ausztriai munkavállalásodat.

Munkaadó és munkaadó között is rengeteg különbség lehet abban a tekintetben, hogy az hogyan is bánik munkavállalóival.

A Neujob törekszik arra, hogy a kiszűrje azokat a munkaadókat, akiknél tapasztalatból vagy feltételezés alapján olyan problémák merülhetnek fel, mely nagyban hátráltatja vagy gátolja a munkavállaló beilleszkedését illetve sérti a jogait.

A Neujob 10 éves fennállása során rengeteg szállodával került kapcsolatba, mely zömében azóta is törzs partnereknek számítanak, és minden követelménynek megfelelnek ahhoz, hogy a partneri kapcsolat velük hosszú távon fent tartható legyen. Természetesen olyan szállodákkal is álltunk az évek során kapcsolatban, ahol negatív tapasztalatokat gyűjtöttünk. Ezeket a szállodákat és munkaadóit „feketelistán” tartjuk nyilván és a megszüntetünk velük mindennemű kapcsolatot.

Miért lehet egy szálloda feketelistán?

Minden munkaadó és munkavállaló között a kapcsolat az ausztriai munkaszerződés. Az ebben foglaltak be nem tartása a munkaadó részéről már egy partneri viszony megszüntetésével jár, egész egyszerűen ott ahol ilyen problémák felmerülnek – nem fizet a munkaadó egész fizetést, nem teljesíti a munkaadó a 13., 14 havi fizetést, nem fizeti a túlórákat, rendszeresen túlmunkára kényszeríti a munkavállalót, nem adja ki a szabadságokat és ki sem fizeti stb. – oda a jövőben nem közvetítünk. Tesszük ezt azért, hogy a jövőben minimalizálni tudjuk a munkaügyi jogviták számát.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Első kézből kaphatsz információkat Osztrák adó visszatérítésről, ausztriai szállodai munkákról és hírekről.

E-mail cím:*

You have Successfully Subscribed!

Share This