Felszolgáló állás Ausztriában

Felszolgáló állás Ausztriában

Keress 1. 500. 000 Ft-ot egy szezon alatt!

Fizetés, szállás, teljes ellátás

1.300 – 1.600 €

+ 13., 14. havi fizetés + osztrák adó visszatérítés lehetőségek. Ausztriai munkavállalás alkalmával szállást és étkezést, mosási lehetőséget, internethasználatot a munkaadó biztosítja. Elhelyezés 1 vagy 2 ágyas személyzeti szobában.

A szállodai ausztriai állások és fizetéseik

Feltételek

Ausztriai munka nyelvtudás nélkül sajnos nem lehetséges! Így feltétel az alap német nyelvtudás, minimum 1-2 éves felszolgáló gyakorlat. Képesítés nem kell! Előny, de nem feltétel az előző külföldi, hajós vagy ausztriai munka tapasztalat, egyéb szakmai képesítések, ajánlások, referenciák és egyéb idegen nyelvek ismerete.

Milyen szállodákba közvetít a Neujob?

A Neujob ausztriai munkaközvetítő, 2007 óta kizárólag Vorarlberg, Tirol, Salzburg tartományokba közvetít, 3, 4, 5 csillagos szállodákba, panziókba partnerei számára. Többségben állandó munkaadó partnereinknek közvetítünk, akikkel régóta ápolunk szoros és sikeres partneri viszonyt.

Állás Ausztria munkavállaló barát szállodáiban!

Jelentkezz, és 10 napon belül már dolgozhatsz is!

Első körben küldj fényképes magyar nyelvű önéletrajzot, ha van ajánlást, referenciát. Amennyiben a jelentkezési anyagod alapján alkalmasnak találunk valamely pozícióra, személyes találkozóra időpontot egyeztetünk, nagykanizsai irodánkba. (Nagykanizsa, Rozgonyi út 3/A, 1. emelet, Hollywood Nyelviskola)

Felmérjük a nyelvi és a szakmai készségeidet, egyeztetjük az igényeket. Ezt követően a személyzeti anyagodat elérhetővé tesszük ausztriai munka adó partnereinknek. Konkrét neked szóló ausztriai felszolgáló állás ajánlat esetén, telefonon vagy személyesen tájékoztatjuk az állással kapcsolatos minden információról (munkaadó/munkahely neve, munkavégzés pontos helye, címe, munkakezdet, a szezon várható időtartama, nettó-bruttó kereset, heti/napi munkaidő, munkaadói elvárások stb.) A neked szóló ajánlat elfogadásáról mindig TE döntesz!

Hogyan keress 1. 5000. 000 Ft-ot 5 lépésben!

Miben nyújt segítséget a Neujob?

Amennyiben az ausztriai felszolgáló állás ajánlat elnyerte tetszésedet beszerezzük ausztriai munkaszerződésed. Az országban egyedülállóan minden, a téged érintő legfontosabb törvényekről, rendelkezésekről, ausztriai munka szabályairól, részletesen felvilágosítunk 16 pontban.

A szolgáltatás díja 430 EUR

Mely, egyszeri díj, – amit 1 hét alatt is megkereshetsz – és a sikeres álláskeresést követően, a munkavállaló és a munkaadó között létrejött ausztriai kollektív munkaszerződés, irodánkban történő aláírásakor teljesítendő. Nincs előre fizetendő és később teljesítendő semmilyen költség. Nincs semmilyen kockázat, mert garanciát vállalunk minden egyes ügyfelünknek! Feketelistás szállodákba nem közvetítünk!

Téli, nyári szezonok

A Neujob kimondottan téli szezonokra és nyári szezonokra közvetít szállodai személyzetet. A téli szezonmunkák Ausztriában általában december elejétől március végéig, április közepéig, végéig tartanak. Ezek az idők minden esetben egyediek, munkaadói igény és hó helyzetfüggő. A nyári szezonmunkák Ausztriában május közepétől, végétől szeptember elejéig, közepéig, ritkább esetben október elejéig, végéig tartanak. A szezonokra a kezdetek előtt 2 hónappal már célszerű jelentkezni.

Ausztriai munka pároknak? Egy munkahely, közös szállás!

Elküldöm az önéletrajzom


  Feltöltés

  [recaptcha class:recaptcha]

  Iratkozz fel hírlevelünkre

  Első kézből kaphatsz információkat Osztrák adó visszatérítésről, ausztriai szállodai munkákról és hírekről.

  E-mail cím:*

  You have Successfully Subscribed!

  Share This