Ausztriában rengeteg munkavállaló barát szálloda üzemel, melyekegy „Best for People” tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Ezen szállodai egységek meg akarják találni és megtartani a legjobb munkahelyi légkört. Ez azt jelenti, hogy olyan feltételeket és körülményeket biztosítanak dolgozóik számára, mely keretein belül rugalmasan tud munkavállaló és munkaadó együtt dolgozni. Olyan jövedelmi feltételeket és munkakörülményeket biztosítanak, mely kiemelkedő munkavállalói hatékonyságot eredményez. Sok állás Ausztria tartományaiban rendelkezhet ilyen tanúsítvánnyal.

Ezt nagyon egyszerűen lehet mérni. Egy ellenőrző szervezet teljesen anonim alapon a „Best for People” tanúsítványt megszerezni kívánó szállodák személyzetét rendszeresen interjúztatják (magyarul véleményeztetik a munkahelyi körülményekről) és mérik ezeket a munkavállaló elégedettségeket. Ha a szálloda vezetése találkozik a munkavállalói kritériumokkal és ebben hossztávú partneri viszonyt tudnak felmutatni, akkor 1 évig viselheti a szálloda ezt a bizonyítványt. Ez hozzájárulhat a szálloda ipar fejlődéséhez és egy minőségi munkaadó cím elnyerésére, mellyel kitűnhetnek az átlag szállodák közül.

Miért jó ez az ilyen tanúsítvánnyal ellátott szállodában ausztriai munkát vállalni?

Mert, biztos lehet abban, hogy egy jó csapatban fog dolgozni, ahol a munkaadó elismeri munkáját és annak minőségét, valamint a munkaadó különböző rugalmas munkaidőmodellekkel, továbbtanulási lehetőségekkel, vonzó fizetési feltételekkel, bentlakás esetén jó minőségű személyzeti szobával és a hozzá tartozó ellátással biztosítja a munkavállalója elégedettségét. Ilyen állás Ausztria legkedveltebb síparadicsomaiban található.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Első kézből kaphatsz információkat Osztrák adó visszatérítésről, ausztriai szállodai munkákról és hírekről.

E-mail cím:*

You have Successfully Subscribed!

Share This