TANULJ INGYEN A SZOBALÁNY SZAKMÁRÓL!

Hetente új résszel mindenki számára elérhetővé tesszük a Neujob szállodai szobalány képzési anyagát, és a hozzá kapcsolódó, hasznos magyar-német szobalány szótárat! Ha a célod a biztos állás Ausztria nyugati tartományaiban, de hiányoznak az alap szakmai és nyelvi instrukciók, figyeld oldalunkat és tanulj ingyen!

A tananyag egészében elsajátítható gyakorlati és elméleti készségek hozzásegítenek ahhoz, hogy a szobalány állás Ausztria hegyei között rugalmasabban induljon és megálld a helyedet valamint a megfelelő minőségben tudd munkádat végezni.

Részlet a Neujob szakmai tananyagából. 1. rész

Minden, amit az ausztriai szobalány szakmáról tudni kell!

Fontos tisztázni, hogy mint minden szakmában vannak alapvető emberi értékek, melyek betartása elengedhetetlen ahhoz, hogy az adott pozícióban, jelen esetben szobaasszonyként, megfelelő szakmai tapasztalatokra tegyen szert, amit munkája során sikeresen alkalmazhat. Az alapvető normák betartása sikerorientálttá teheti Önt, és egy elégedett ausztriai munkaadót eredményezhet.

Sikereket a következőkkel érhetsz el!

Rend és tisztaságszeretet, szakmai alkalmasság, legjobb egészség, gyors reagálás, figyelmesség, jó memória, stílus és udvariasság, visszafogottság, őszinteség, diszkréció, pontosság, jó beszédkészség, ápolt külső, az emberek és ezen szakma feltétlen szeretete, kitartás.

KI IS AZ A SZOBALÁNY?

A szobalány, szállodai szobaasszony egy olyan professzionális takarító személy, aki feladatait hatékonyan, időre és minőségre teljesíti.

A professzionalítást a rend és tisztaságszeretet, a megfelelő szakmai ismeretek és pontosság – mint fontos alaptényezők – alkalmazásával érhető el.

Az időre való teljesítés elengedhetetlen alapszabály, mivel az általános szállodai szobaasszony munkaidejét maximálisan kitöltve minőségi, precíz és pontos munkát végez.

A professzionális munkaerő a megfelelő szakmai tudással rendelkező munkatárs.

A hatékony munkavégzés, a „kívánt hatás elérése” érdekében megtett eredményes, hatásos, hasznos, célravezető munka. Olyan állapot, amikor a befektetett erőforrásokkal optimálisan gazdálkodva érjük el a kívánt hatást. A hatékonyság a meghatározott cél elérése a lehető legkisebb ráfordítással vagy adott ráfordítással a lehető legjobb eredmény elérése.

2. rész Szobalányok rangsora Ausztriában

Iratkozz fel hírlevelünkre

Első kézből kaphatsz információkat Osztrák adó visszatérítésről, ausztriai szállodai munkákról és hírekről.

E-mail cím:*

You have Successfully Subscribed!

Share This